top of page
  • knsfhu

ФОТОКАТАЛОГ 2021

Оновлено: 30 січ. 2021 р.


Розпочалася підготовка до друку чергового випуску щорічника Київської Організації НСФХУ, в якому ми традиційно представляємо наших спілчан та їхню творчість.

Що нового. Цьогорічний випуск матиме елементи доповненої реальності. Тобто на авторській сторінці буде розміщено спеціальний QR-код, який можна зчитати смартфоном чи планшетом і отримати додаткову інформацію про вас чи переглянути більше ваших фотографій. Це може бути посилання на ваш веб-сайт чи галерею на гостьових фоторесурсах, на електронну фотокнигу або відео слайдшоу на Ютубі. Чи можна використовувати посилання на свою фейсбук сторінку? Так, але майте на увазі, що ваша глядацька аудиторія буде значно обмежена, оскільки не кожна людина має акаунт на фейсбуці. Окрім того, ваша сторінка будь-коли може бути заблокована або видалена.

Якщо ви не маєте свого портфоліо в інтернеті, ми допоможемо вам його створити.


Технічні характеристики фотокаталогу залишилися без змін:

  • формат 24х32 см, 96 сторінок.

  • цифровий поліграфічний друк на крейдованому папері щільністю 170 г/м,

  • обкладинка тверда, ламінована.

Вартість участі також не змінилася і становить 170 грн. за розворот (дві авторські сторінки). Друк авторських примірників замовляється та оплачується окремо. Вартість друку поки що теж не змінилася - 260 грн.

Останній термін прийому робіт - 1 березня.


УМОВИ УЧАСТІ (PDF)

katalog2021
.pdf
Download PDF • 118KB

Через лімітований обсяг сторінок, кількість учасників обмежена. Тому цього року ми вводимо опцію попереднього резервування авторської площі. Зарезервуйте зараз і гарантовано будете включені до каталогу, навіть якщо надішлете свої роботи останніми.



Попередні випуски фотокаталогу можна переглянути тут:

572 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page